En romb i någon av dörrens speglar är en detalj som förstärker upplevelsen av dörrens höjd eller bredd samtligt som det blir en vacker dekor som bidrar till ett intressant och arbetat uttryck.

När det gäller dekorromber så finns det oändlig variation för att fånga den stil och det uttryck du önskar.
Kanske passar en diskret, slät och långsmal romb som smälter in i dörrbladet och förstärker känslan av höjd in bäst hos dig? Eller ska romben få bli ett tydligt och lekfullt blickfång med ett dekorativt mönster och målad i en avvikande kulör?

Dekorromben är liksom resten av utsidan på våra ytterdörrar tillverkad i Tricoya som är en extremt vattentålig MDF vilket innebär att den är lika formstabil som resten av dörren. Genom åren har vi tillverkat otaliga varianter av romber på enkel- och pardörrar i våra samtliga dörrmodeller. Nedan visar vi några exempel, vilken är din favorit?

Karolina Erlandsson

Karolina Erlandsson

Dela bloggposten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *