Välkommen till SöderPort Jonas Bergqvist!

– Stort tack!

Berätta lite om dig själv?

– Vi flyttade i höstas hem igen efter 14 år i Malmö och Stockholm. Jag och min familj bor nu i Söderåkra där vi i slutet av april 2021 köpte en 70-tals villa med stor tomt som vi försöker förvalta på bästa sätt.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har tidigare jobbat med allt från robotar till förpackningar men även med e-handel inom dansk design och möbler. Senast kommer jag från Getinge Group i Solna där vi minst sagt hade ett par tuffa år då covid kom och vi var huvudtillverkare av ventilatorn som används när patienter hamnar på IVA. Mina tidigare tjänster har bland annat varit orderadministratör, inköpare, förpackningskonstruktör och innesäljare. Listan kan göras lång men jag har haft lite olika roller i olika branscher.

Vad spännande, vad tar du med dig till oss här på Söderport?

– All den erfarenhet som jag samlat på mig genom åren men även drivet att alltid vilja utvecklas och lära mig nya saker samt ödmjukt komma med nya idéer och infallsvinklar.

Till sist, vad ser du mest fram emot?

– Att få lära mig och jobba med dessa fantastiska hantverk vi tillverkar och försöka hjälpa till att sprida budskapet ”Vackra dörrar från Småland” . Sen ser jag även fram emot en sommar utan covid med mycket konserter och nya minnen!

Jonas kommer i första hand arbeta med försäljning av våra dörrar som tillverkas i Halltorp, samt fönster.

Du når Jonas på jonas@soderport.se eller 0486-210 56.

Michael Johansson

Michael Johansson

VD/Försäljning
Dela bloggposten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *